МЛАДЕЖКИ ЦЕНТЪР –ЛОВЕЧ организира интересни безплатни курсове

• Испански език - всеки понеделник от 15,00 часа - Ако искате да разберете какво означава Maravillosso, заповядайте на курс по испански език, организиран от Оскар Гонзалес, ЕДС доброволец от Испания
• Photoshop - всеки понеделник от 16,00 часа - Ако искате да знаете как да създадете презентация на PowerPoint, как работи Picasa, GIMP и Lightroom, как да направите колажи от снимки, заповядайте при нас! Курса ще се води от Катаржина Сосиек, ЕДС доброволка от Полша!
• Рисуване – всеки понеделник от 14.00 часа. Ако обичате живописта и искате да научите различни техники, ако искате да развихрите вашето въображение и се забавлявайте с нас, вие сте попаднали на точното място! Рисувайте и се забавлявайте с Карлос Сарагоса, ЕДС доброволец от Испания всеки понеделник от 14.00 часа.
• Арт ателие – всяка сряда от 15.00 часа. Смятате ли, че това е просто боклук? Използвайте въображението си! Ако искате да научите как да направите самолет или да украсите вашата стая, използвайки екоматериали, това е вашият шанс! Ако искате да направите нещо за околната среда и да се забавлявате в същото време – заповядайте в курса на Николет Кекеши, ЕДС доброволка от Унгария!

Курсовете започват от 11 април 2011 и са за хора от всички възрасти, като желаещите да участват е необходимо да представят молба за включване в съответния курс, съдържаща контактна информация.

За повече информация и записвания: квартал Вароша, улица „Георги Бенковски № 1 , Младежки център.
тел./ факс 068/ 603 834, 0885 026151, office@ecomission21.com